Links:

 

Til forsiden

Kontakt migNY!

Så slår FABV til igen! Jonas´ far bliver truet af ...
 
Lelas Logbog 2. Fra Tobago til Lynaes
 061224 Et juletræ af bambus

Forstørrelse
Se forstørrelse

Vi skulle til Christmas party på stranden kl.15. SonSon, den lokale beachparty arrangør havde købt ind, så vi for 50 tt pr. næse (50 kr.), kunne få grillet kød og diverse tilbehør på stranden. Han havde sat en ekstra presenning og en stor grill op.

Vi havde susende travlt inden kl. 15. Vi skulle printe alle vores små julehilsener ud, og Lars havde gang i et bambusjuletræ. Dagen inden havde vi hentet en stor gren fra ”the beautiful but dangerous” strand og fragtet den tilbage til Lela, og nu gik han i gang med boremaskine og fingernemhed. Jeg lavede stjernen til toppen og små hjerter af noget guldgavepapir, som jeg havde gemt fra vores afskedsfest i Lynæs. Det blev et flot træ, når vi nu selv skal sige det. Anderledes men ok. ”Ecological, Man”, som en af de lokale sagde, da vi bar det gennem byen ud mod stranden.

Og her havde vi en spøjs oplevelse. Samme morgen havde et lille krydstogtskib lagt til i bugten, og turisterne herfra gik nu rundt i Charlotteville. En af dem, en amerikansk dame fik øje på os og vores juletræ, og nu fik vi samme behandling som de lokale. ”Oh how wonderful. Is that your Christmas tree? May I take a picture?” Og så stillede vi op til damens fotoalbum, som nogle ægte “yachties”, hun havde mødt på sin vej. Hun spurgte også til vores smykker, vores lykkeamuletter fra Grønland, især Lars´ hvalhale var hun helt vild med. Og da vi fortalte, at vi havde fået dem foræret af vores venner fra Kuummiut i Østgrønland, ville begejstringen ingen ende tage. ”How exotic!!!”

Til sidst slap vi dog fra damen og fortsatte vores vandring ned til stranden og plantede vores fine træ i strandkanten.

Med kærlig hilsen fra Lene


 oprettet: 16-01-2007 Til forsiden
 
Menu:NY!


Anton skal ud at rejse. Langt væk med et stort f...