Links:

 

Til forsiden

Kontakt migNY!

Så slår FABV til igen! Jonas´ far bliver truet af ...
 
Let at læse
 

Forstørrelse
Se forstørrelse

Jan og Liv er søskende. De bor i en forstadskommune til København. De bor nær Vestvolden, og flere af historierne foregår netop ved den gamle vold med dens voldgrav og kasematter.

Alle Jan og Liv bøgerne er bygget op omkring gyset og det ukendte. For hvad nu hvis der virkelig findes vampyrer eller genfærd .....!

Jan og Liv oplever at fare vild i en kasemat og blive reddet af en mærkelig mand, de aldrig får at se. De er på ferie i Østrig, og Liv møder noget meget underligt en nat i kostalden. De opdager et forladt hus, som rummer uhyggelige minder. Jan har en rigtig god ven, men en dag efter at have set en uhyggelig film om vampyrer, ser Emils hjørnetænder pludselig meget spidse ud. For slet ikke at tale om den skrækkelige genfærd Belfegor.

Læs selv om de enkelte bøger herunder. 

Vampyren. Gyldendal.Dingo-serien. Beregnet til 3. og 4. klassetrin.

Jan er i biografen med sin ven og dennes storebror. De ser en vampyr-film, som er alt for uhyggelig for Jan. Næste dag løber fantasien af med Jan. Han tror, at vennen er en vampyr!

Det sorte Genfærd. Gyldendal. Dingoserien. Beregnet til 3.-4. Klassetrin.

Far skal fortælle en uhyggelig godnathistorie for Jan og Liv. Han fortæller fra sin barndom om tv-serien om Belfegor, det uhyggelige sorte spøgelser, der vandrede rundt i Louvres gange. Alle så serien dengang, og alle talte om Belfegor. En mørk aften bliver spøgelset set på den gamle voldsti, og faren og hans klassekammerater udforsker sagen.

Til kamp mod ræven. Gyldendal. Dingoserien. Beregnet til 3.-4. Klassetrin.

Ræven terroriserer i Jan og Livs have. Den lægger bæ´er i Livs træsko, skriger som kvinder i yderste nød om natten og ikke mindst dræber deres 20 halvstore kyllinger. Noget må gøres. Familien lægger råd.

Faret vild i kasematten. Gyldendal. Dingoserien. Beregnet til 3.-4. Klassetrin.

Jan og Liv skal optages i en hemmelig klub. Men først skal de gå ind i en gammel kasemat midt om natten og tænde et lys…Og det går ikke helt som de regner med.

Den hemmelige hule. Gyldendal. Dingo-serien til 3.- 4. Klasse.

Jan og Liv finder et mystisk forladt hus. Jan og vennen Emil udforsker et gammel legehus på grunden, men Liv og veninden Maja koncentrerer sig om det forladte hus. En opsynsmand plager børnene, men Jan og Emil finder på råd. Handlingen kører parallelt med handlingen i Det forladte hus.

Det forladte hus. Gyldendal. Dingo-serien til 3.- 4. Klasse.

Jan og Liv finder et mystisk forladt hus.Liv og en veninde Maja udforsker huset, som viser sig at rumme en hemmelighed. Handlingen kører parallelt med handlingen i Den hemmelige hule.

Et uhyre i sneen. Gyldendal. Dingo-serien til 3.- 4. Klasse.

Jan og Liv er på skitur til Østrig. De bor i bjergene i en bjerghytte. Mor har læst en bog om Den afskyelige Snemand eller Bigfoot, som han også kaldes. Men de lever da ikke i Østrig?!


 oprettet: 12-02-2004 Til forsiden