Links:

 

Til forsiden

Kontakt migNY!

Så slår FABV til igen! Jonas´ far bliver truet af ...
 
Lelas Logbog 2. Fra Tobago til Lynaes
 

Forstørrelse
Se forstørrelse

Mathias fra Atlanta har været her i bugten for nogle år siden, og i den forbindelse været på en tur ind i junglen og op ad et vandfald. Den tur ville han gerne lave for os, så vi drog af sted i vores gummibåde, Atlanta i spidsen, os, Margarita, Nordstjernen med datter Anja og mand, Nabob og Asra. 16 mennesker i alt. Vi skulle ind på ”The beautiful but dangerous” strand, og denne gang gik det fint med at få gummibådene sikkert ind gennem brændingen. Der var mange hænder til at guide ind og trække bådene op på stranden.

Og så begav vi os af sted på en rigtig klatretur. Vi fulgte flodlejet ind gennem junglen. Her er enormt frodigt, og vi måtte sno os rundt mellem enorme bambus, palmer og et væld af storbladede planter. Utroligt grønt. Flodlejet blev meget hurtigt til en masse små vandfald, der gik stejlt opad, og vi klatrede med … eller mod. Mathias havde klatretov med og hjalp os op de stejleste steder. Det var bare om ikke at tænke så meget på, at vi jo også skulle ned igen. Vi havde alle badetøj på, og det var også nødvendigt, for flere gange klatrede vi midt i vandfaldene og blev totalt drivvåde.

Da vi var nået ca. halvvejs, og klatringen blev mere og mere stejl, stod vi dog af nogle af os. Faktisk var det alle pigerne med undtagelse af Anette fra Asra, som ikke rigtig turde klatre længere. Man kan jo ikke lade være med at have i baghovedet, at det bare ikke går at komme til skade. Så hellere stoppe, mens legen er god. Så vi kravlede og klatrede tilbage i adstadigt tempo og hjalp hinanden igennem de svære passager, til vi nåede ned til stranden igen.

En badeturs tid efter kom så resten af gruppen efter at have været helt oppe.

Det var en rigtig flot oplevelse, og bare så dejligt at Mathias .. herefter kaldet Mathias Jungle-Man … ville tage os med på turen. Tak for det!

Med kærlig hilsen fra Lene

 

 


 oprettet: 09-01-2007 Til forsiden
 
Menu:NY!


Anton skal ud at rejse. Langt væk med et stort f...