Site Overlay
Romaner for voksne
ODcwOTcwLWJhc2lzOjUyOTIzNjYy

Kasper og hans venner har aftalt deres livs vandretur på en stor gletscher i det øde Østgrønland. Få uger inden melder én af vennerne fra. Nu er gode råd dyre. Man søger et nyt medlem til turen og en pige, Rosa, melder sig.

Men noget er galt. Hvem er Rosa? Og hvorfor er det så vigtigt for hende at komme med ind på den farlige gletscher?

En dramatisk historie i mange lag og også lidt kærlighed.

 

Anmeldelse:

Endnu en ny og udmærket udgivelse fra letlæsningserien for voksne Læselyst. Historien fortælles gennem Kasper, som er en ung mand, der sammen med tre andre veltrænede kammerater har planlagt en vanskelig vandretur på en stor gletscher på Grønland. Da en af de unge mænd i sidste øjeblik må springe fra, bliver en ny ung pige, Rosa, optaget i gruppen. Undervejs på turen bliver Kasper langsomt klar over sine varme følelser for Rosa. Samtidig sker der det, at hun i forbindelse med en dramatisk faldulykke må afsløre, hvorledes hendes forældre er omkommet i en dyb spalte i gletcheren. En sprogligt letlæst fortælling med et overskueligt antal personer og en enkel miljøbeskrivelse. Fortællingen rummer både en spændende handling og en fin beskrivelse af de forskellige typer af unge mænd i gruppen, deres forhold til hinanden og til Rosa. En relevant udgivelse som vil være velegnet til unge og voksne, som er svage læsere eller fremmedsprogede. Bogen vil kunne bruges både til fritidslæsning og i undervisningssammenhænge

6028106

Det forsvundne barn. Nyt dansk Litteraturselskab.

I serien Læselyst.

På Valby station kommer Linda væk fra sin lille søn Tim, og han forsvinder sporløst. Politiet sætter straks en eftersøgning i gang. De har brug for at vide, hvem Tims far er. Men Linda har slet ikke lyst til at fortælle om de fortryllede nætter i Caribien. Og hvad har faren med sagen at gøre? For det kan da vel ikke være ham, der har stjålet Tim? Og hvem er den hætteklædte person, der måske har tage den kønne lille dreng?