Links:

 

Til forsiden

Kontakt migNY!

Så slår FABV til igen! Jonas´ far bliver truet af ...
 
Lelas Logbog 2. Fra Tobago til Lynaes
 070315 Sidste dage og afsked til familien

Forstørrelse
Se forstørrelse

De sidste par dage brugte vi på shopping i Charlotte Amalie og rundtur med chauffør på øen. Vi var overraskede over, hvor stejle vejene er, og så den ene flotte udsigt efter den anden. Vores chauffør var fra St. Lucia, Marigot Bay, og det var lidt sjovt at kunne fortælle ham om alle de steder, vi havde besøgt på St. Lucia. For resten begyndte han rundturen med os med et bånd af Bamses Venner ”I en lille båd, der gynger”. Han stod med et smørret grin og betragtede vores miner, da musikken pludselig tonede frem, men han vidste jo ikke, hvor velvalgt lige præcis den sang var!

 

Det har været et par dejlige uger med familien. Min mor har klaret sig helt utroligt flot og entrede som en gazelle fra Lela ned i gummibåden og retur ved hjælp af Lars´ bambustrin fastgjort mellem vindroret og bagperronen. Hun fik sejlet over et stort hav, svømmet i det lækreste vand, gået ture langs den hvideste strand, ankommet til indkøb i en by med våd dinghyrøv, kørt i bil rundt på alle øerne og oplevet havneliv på små marinaer. Og det samme for Peter og Annette.

Endnu engang havde vi bare de bedste gaster med, som fandt sig i små rum og spartanske forhold med toiletpapiret i en plasticpose og ”pump 20 gange Skyl og 20 gange Tøm”, at man engang imellem nærmest sidder oven på hinanden, men samtidig også har et stort hav, en stor himmel, en pragtfuld udsigt til by eller strand og ikke mindst stor hygge.

Tak for en dejlig tur.

Med kærlig hilsen fra skipperen og hans kone

 

 


 oprettet: 16-03-2007 Til forsiden
 
Menu:NY!


Anton skal ud at rejse. Langt væk med et stort f...