Links:

 

Til forsiden

Kontakt migNY!

Så slår FABV til igen! Jonas´ far bliver truet af ...
 
Lelas Logbog 2. Fra Tobago til Lynaes
 070429 KUTA kalder Lela, Jens kommer og Lela stuves

Forstørrelse
Se forstørrelse

Netop ankommet til Ft. Lauderdale og vores mooring ved broen lød der pludselig en dansk stemme i VHF´en ”Lela Lela”. Hvad var nu det?

Lars greb VHF´en. ”Lela her”.

”Goddag Lela,” lød en stemme. ”Jeg ville bare lige benytte mig af lejligheden til at tale lidt dansk.”

”Jo da goddag, hvor er du?”

”Jeg står lige her oppe på broen”.

Vi kiggede op, og lige der oppe over os ved rækværket stod en mand og vinkede til os med en VHF for øret.

Det viste sig at være Henning fra det godeskib Kuta, som nogen måske husker fra mange beretninger i Træfpunkt. Henning har været langturssejler i rigtig mange år. Lige nu lå hans båd i New Zealand, og hans planer var at tage ud og hente den og så sejle den tilbage til USA. Men i disse måneder tjente Henning penge ved at passe på en stor flot motoryacht, og vi var kommet sejlende lige forbi den samme morgen. Henning, som jo kender området, var taget ud for at se efter os og havde fundet os uden problemer her ved broen.

Vi inviterede ham til middag og havde en rigtig hyggelig aften, hvor Henning kom med friskbagte flutes, Carlsberg øl og danske oste.

Dagen efter var vi til kaffe på Hennings arbejdsplads, og det var spændende at se en stor yacht indefra. Det er jo ikke så tit, man har lejlighed til det.

Og så var det tid til at sige farvel til Jytte og Anna og goddag til Jens, som sammen med Torben skal sejle med os først til Bermuda og så til Acorerne. Vi lejede en bil, kørte til Miami lufthavn og vinkede farvel til de to piger, og så kørte vi ellers i et megasupermarked og købte ind efter de lange lister, jeg havde siddet og udarbejdet, mens vi sejlede rundt i Bahamas. Det bliver til en hel del, når man skal købe ind til 4 voksne mennesker, heraf i hvert fald en, som er faldet i gryden som lille, som Torben sagde om sig selv, til 30 dage med alt hvad der dertil hører. Mad, vand, toiletpapir, guf m.m.m.

Vi fik proppet bilen totalt fuld, kørte tilbage til marinaen og havde flere sejladser frem og tilbage med totalt fyldt gummibåd, inden alt var ombord. Så blev jeg ladt tilbage (efter eget ønske) til at få hele molevitten til at forsvinde ind i og ned i alle Lelas skjulte rum og gemmer, mens Lars og Torben kørte tilbage til Miamis lufthavn for at hente Jens.

Rejsen over Atlanten var så småt begyndt.

Med kærlig hilsen fra Lene

 

 


 oprettet: 05-06-2007 Til forsiden
 
Menu:NY!


Anton skal ud at rejse. Langt væk med et stort f...