Links:

 

Til forsiden

Kontakt migNY!

Så slår FABV til igen! Jonas´ far bliver truet af ...
 
Lelas Logbog 2. Fra Tobago til Lynaes
 070515 Bermuda – møde med gamle venner og grottetur

Forstørrelse
Se forstørrelse

Bermudaøerne består af 150 koraløer, heraf er de 20 beboede og for de flestes vedkommende ”hæftet” sammen med broer til et langt, smalt og krumt ø-rige. Der bor ca. 60.000 mennesker, og det hele udgør 53.3 kvadratkilometer. Bermuda gav et rart indtryk, selvom vi i den uges tid, vi var der, ikke havde megen tid til at være turister.

Vi lagde os ind i St. Georges Harbour og var så heldige at få en plads i marinaen i St. Georges´ Dinghy & Sports Club. Et hyggeligt sted med en masse aktivit, både af lokale og sejlere.

Vi havde en del at repare og udbedre efter turen. Der var et par hylder, der skulle sættes op igen og forstærkes, og både ankerspillet og påhængsmotoren valgte af stå af lige efter ankomsten.

Men efter nogle travle dage havde Lars reparet det hele, og jeg fik hovedrengjort båden samt klaret al vasketøjet, og så blev det da også til en enkelt tur rundt på øen i bus sammen med Mattias og Maria fra Atlanta. Vi så blandt andet nogle meget flotte grotter!

Bermuda er en venlig ø, pæn og velordnet . Den har været britisk kronkoloni siden 1684 og har haft indre selvstyre siden 1968. Førsteindtrykket af St. George var de hvide skinnende tage, som alle huse uden undtagelse er udstyret med. Og så var der stadig lidt caribisk farveglæde på husmurene, for eksempel så vi en turkisgrøn kirke! Alt virkede fint og godt, og folk var overvejende flinke.

En dejlig ting for os var også, at vi for første gang siden Tobago nu genså flere af de både, vi har sejlet med. Nu begynder vi atter at samles efter turen op gennem Caribien, Bahamas og Cuba, for alle går jo mod Acorerne, som er afsættet til Europa.

Vi fik travlt med at være sociale, og vi havde en herlig grill-aften i sejlklubben, hvor vi var 20 skandinaver samlet. Vi nød at kunne fortælle om og høre på alle oplevelserne de sidste mange måneder, og  det var fint at kunne lægge fælles planer for videre fremfærd.

Med kærlig hilsen fra Lene

 


 oprettet: 14-06-2007 Til forsiden
 
Menu:NY!


Anton skal ud at rejse. Langt væk med et stort f...