Links:

 

Til forsiden

Kontakt migNY!

Så slår FABV til igen! Jonas´ far bliver truet af ...
 
Lelas Logbog 2. Fra Tobago til Lynaes
 070330 Slut med Den Dominikanske Republik – farvel til John

Forstørrelse
Se forstørrelse

Så sagde vi farvel til John og Else. Det havde bare været nogle rigtig hyggelige og begivenhedsrige to uger, og som sædvanlig var tiden gået forrygende hurtigt. De skulle hjem, og vi skulle videre. Eller skulle vi nu det?! Vejret spillede os stadig et puds, og der var nærmest katastrofestemning i havnen. Alle ville gerne videre, for som et par sydafrikanere, vi mødte, sagde: ”We are stock here. And its so expensive”, og det måtte vi give dem ret i. 60 dollars i døgnet, og nu havde vi jo ingen at dele udgiften med. Vi VILLE af sted, men kun en tåbe osv…Vi måtte vente.

Lars læste alle de vejrmeldinger, han kunne, på nettet i marinaens kontor, men det gjorde det ikke lettere, at de alle kom med forskellige forudsigelser, og det gjorde det heller ikke bedre, at samme eftermiddag, som John og Else havde forladt os, og vi egentlig havde planlagt vores afgang, var der en slæbebåd med en stor pram, der forliste lige ud for marinaen. Prammen rev sig løs og drev op på revet, og da slæbebåden ville forsøge at redde prammen, gik motoren i stå i den voldsomme sø, og slæbebåden gik samme vej. Besætningen måtte reddes i en jolle, og vi overværede det hele. ØV!

Vi måtte blive liggende i hvert fald én nat til.

Lars kastede sig igen over nettets vejrudsigter, og pludselig viste der sig et hul i regnen og blæsten. Fredag ville det stilne af både med regn og vind, for så måske at vende tilbage om lørdagen, men så ville vi jo være langt væk. Og så var det bare om at komme af sted.

Vi fik diesel og vand på, fik betalt vores enorme regning (under protester), for her kostede det 50 dollars i havneafgift og 20 dollars for at sejle ud af havnen, desuden lagde de 16 % skat på, så alt i alt blev det til en regning på 422 dollars for fire døgns ophold. Hvadbehager. Hvis nogen af jer derude har planer om at besøge denne ø, så kan vi bare sige, at øen er flot og spændende, men hav de store lommer med, for dominikanerne er gode til dykke dybt efter mammon.

Vi drog af sted, lettede og helt pjattede over endelig at være kommet ud af denne marina. Og sejlturen blev fin. Så snart vi kom lidt væk fra land, lagde vinden sig, og vi fik en god tur mod Turks and Caicos, som var vores næste stop.

Med kærlig hilsen fra Lene

 


 oprettet: 12-04-2007 Til forsiden
 
Menu:NY!


Anton skal ud at rejse. Langt væk med et stort f...