Links:

 

Til forsiden

Kontakt migNY!

Så slår FABV til igen! Jonas´ far bliver truet af ...
 
Lelas logbog 1 Fra Lynaes til Tobago
 

Forstørrelse
Se forstørrelse

8. juli. Lela fyldes. 

 

Så er Lela blevet fodret.

I hvert fald er det lykkedes hende at opsluge uendelige mængder af glas med hjemmelavet syltetøj, årgangsportvin fra Lars´ gemmer, ca. 1 million kviknudler, dåser i stabler på højde med de forgange To Tårne (næsten), tøj til os begge til det næste år, hele mit skriveværksted samt ca. 50 fagbøger og lige så mange romaner, alle vores cd´er, sirligt pillet ud af deres kassetter og sat i små mapper, et utal af værktøj, el-ting, vvs-ting og meget meget mere.

Og  ved I hvad … der er faktisk stadig uudnyttede små skjulte rum og enkelt tom hyldeplads. Utroligt.

Jeg føler mig som en madmor fra gamle dage, som med hænderne i siden betragter sit værk af nydeligt forarbejdet og stablet forråd, efter at den sidste grøntsag er trukket op af jorden, og den sidste frugt henkogt i diverse nydelige glas med et blåtternet stofstykke over. En stor tilfredshed over at kunne se frem til vores nærmeste færd med fornemmelsen af, at tingene er gjort, så godt det nu kan lade sig gøre.

For jo, vi ER flyttet i båden. Huset derhjemme er så fint som aldrig før. Sjældent har jeg set Sjælland så klart … er der vist et ordsprog, der hedder. I given stund ved jeg ikke rigtig, hvor det kommer fra og er ikke i nærheden af en netforbindelse eller en citatordbog, så jeg kan finde ud af det, men den sætning blev ved med at køre rundt i hovedet på mig, mens jeg rendte rundt med kost og klud og gjorde mit bedste for at få alt til at skinne.

Så hvis der ikke er nogen, der vil leje vores pragtfulde hus (kan man nu forstå det?), så kommer vi i hvert fald hjem til et pragthjem.

Nu har vi skiftet de 175 kvadratmeter bolig (+ 85 kvadratmeter kælder) ud med 11 meter og 10 centimeter båd. Og det er en skøn fornemmelse.

Med kærlig hilsen fra Lene d. 8. juli 2006

 


 oprettet: 11-07-2006 Til forsiden
 
Menu:NY!


Anton skal ud at rejse. Langt væk med et stort f...