Links:

 

Til forsiden

Kontakt migNY!

Så slår FABV til igen! Jonas´ far bliver truet af ...
 
Lelas logbog 1 Fra Lynaes til Tobago
 2. juli 2006 Skansehage

Forstørrelse
Se forstørrelse

Nu er det ved at være rigtig alvor. Vi har begge haft sidste arbejdsdag med masser af søde mails fra kolleger, som alle ønskede os god vind og alt muligt godt .. og så også gerne lidt informationer om vores færden undervejs.

Så nu bliver I taget på ordet alle jer som gerne vil følge med på en langtur Caribien retur. Jeg har besluttet mig for at oprette en mappe på min allerede eksisterende hjemmeside, og så må folk, der ikke kender mig og dumper ind på den i den tro, at det er en ny roman eller andet, have mig undskyldt og droppe ud igen til den faglige del af siden.

MEN lige nu sidder jeg lørdag d. 2. juli på Lela, som ligger for svaj ud for Skansehage ved Rørvig. Eller Millionærbugten som den også hedder i Lynæs og omegn. For her bor de rige og de kendte med deres smukke huse liggende med store åbne vinduer på fuldt kig ud over bugten. Vi ligger lige nu for Rifbjergs hus, tror vi nok. En dejlig gul villa med hvide buer ind mod en patio til at give et køligt sydlands klima.

Mågerne skriger, Lars fløjter og Niller har lige ringet med besked om, at de henter os til en badetur med efterfølgende frokost (fra fiskehandlerne i Rørvig uhm!) i deres hyggelige sommerhus.

Lærken triller inde fra land, og nu sætter Lars Bob Marley på, og friheden strømmer igennem båden. Sol, sang og bølger der klukker mod skroget. Et helt års dage ligger foran os og venter bare på, at vi skal kaste os ind i dem og fylde dem med alt det indhold, vi kan ønske os.

Men men … helt af sted er vi jo ikke endnu. Hjemme venter bunker på sortering samt den sidste rengøring, før den endelige flytning til Lelas hyggelige skibsrum.

Men lige nu ... fedt.

Kærlig hilsen fra Skansehage 2. juli 2006.


 oprettet: 16-08-2006 Til forsiden
 
Menu:NY!


Anton skal ud at rejse. Langt væk med et stort f...