Links:

 

Til forsiden

Kontakt migNY!

Så slår FABV til igen! Jonas´ far bliver truet af ...
 
Lelas logbog 1 Fra Lynaes til Tobago
 

Forstørrelse
Se forstørrelse

Byen Mindelo ved Sao Vicente ligger ved en stor bugt og i en del af bugten ligger en masse både for anker. Både langturssejlere og lokale store gamle fragtbåde, hvalfangerbåde med udsigttønder i toppen af masten, fiskerkuttere og en gammel russisk flodbåd.

Det var spændende at sejle ind i bugten. Vi kom ind med det sidste lys og kiggede nysgerrigt rundt på de mange både. Var der mon nogen, vi kendte? Måske Love? Der var nu ingen, vi umiddelbart kunne kende fra andre havne, men igen var den skandinaviske repræsentation stor. Der lå fire norske, to svenske og en stor flot finsk båd. Og så en masse andre nationaliteter, mest europæiske.

Det var en meget speciel følelse at ligge der for svaj og se ind på byen og bjergene bagved. Selv på afstand kunne vi se, at dette land var noget helt andet end de, vi kom fra. Nu var vi definitivt ude af Europa og i en anden verdensdel.

Vi måtte blive på båden, og først næste dag, efter at Lars havde været inde at indklare, kunne vi komme i land. Så vi måtte styre vores nysgerrighed.

Næste morgen, da vi stak hovedet op fra kahytten, lå Margarita lige ved siden af os. De var kommet ind i løbet af natten, og ved middagstid kom så Nabob og Nordstjernen. I dagene efter dukkede Love, Atlanta og Lotus III op. Stor gensynsglæde, især over for de tre unge på Love, Maria, Bo og Martin, som vi sidst så sejle væk i tågen ud for Baiona i Spanien.

Med kærlig hilsen fra Lene


 oprettet: 19-12-2006 Til forsiden
 
Menu:NY!


Anton skal ud at rejse. Langt væk med et stort f...