Links:

 

Til forsiden

Kontakt migNY!

Så slår FABV til igen! Jonas´ far bliver truet af ...
 
Lelas logbog 1 Fra Lynaes til Tobago
 

Forstørrelse
Se forstørrelse

Så kom vi ind til Mindelo i vores gummibåd. Sat i land på stranden og modtaget af et mylder af mørke mennesker. Hold op, hvor var det bare anderledes og spændende. På Cabo Verde er gennemsnitsalderen 19 år, og der var en vrimmel af børn og unge, de mest yndefulde mørkøjede skabninger med glade smil og gavtyveblik. Piger og kvinder med svaj i ryggen og kæmpekurve på hovedet. Et mylder på gaderne af gadehandlende og grupper af mænd, der sidder i træernes skygge og spille kalaha. Unge og gamle, mange fattige at se til, tiggere og smarte damer med papilotter og farvestrålende slåomkjoler. En summende og farverig verden, som var en enorm kontrast for os, som i seks døgn kun havde været os fire i den lille båd, hvor udsynet til alle sider kun havde været uendeligt hav og uendelig himmel.

Nu var alting helt tæt på, og det virkede på os, som blev vi kastet ind i en eksplosion af farver, lyde, lugte, varme og mennesker.

Efterhånden som dagene gik, og vi blev mere vant til byen, fik vi hægtet kæben lidt på plads igen og begyndte at føle os mere hjemmevante. Men det var en storslået oplevelse.

Med kærlig hilsen fra Lene 

 


 oprettet: 19-12-2006 Til forsiden
 
Menu:NY!


Anton skal ud at rejse. Langt væk med et stort f...