Links:

 

Til forsiden

Kontakt migNY!

Så slår FABV til igen! Jonas´ far bliver truet af ...
 
Lelas logbog 1 Fra Lynaes til Tobago
 

Forstørrelse
Se forstørrelse

Så har jeg fået mig min egen lille virksomhed. Frisør på meget lille deltid. En kunnen jeg fik erhvervet mig i de to år, jeg boede i Kuummiut i Grønland, og frisører var noget fra en anden verden. Og siden har praktiseret på familien. Det kom jeg til at fortælle om, og straks havde jeg kunder i butikken. Først Birgitte og Marianne. Birgitte har et flot kraftigt gråsprængt hår og en drenget korthårsfrisure, og Marianne et fint let hår med lidt lange spidser ved ørerne og i nakken. Jeg klippede det bedste, jeg kunne, og gjorde mig umage for at efterkomme deres ønsker, og det blev da så tilfredsstillende, at Erik og Kai Holger stod der næste dag. Erik skulle klippes helt kort med en lille pandelok, og Kai Holgers kraftige lange mørke ligeledes gråsprængte hår skulle være i sådan en langhårsfrisure lidt ned over ørerne.

Den aften var det ret skægt at være mig og sidde til middag på Nabob og se på de fem mennesker rundt om mig, som jeg alle havde klippet og gjort pænere.

Og så var det rigtig hyggeligt. Vi tre piger fandt en lille hyggelig smøge, hvor vi var i læ for vinden og arrangerede frisørsalonen under et træ med lavthængende skyggende krone. Stolen var en slå ud strandstol af bedste ergonomiske svenske slags. Marianne er nemlig fysioterapeut i sit andet svenske liv. Og der blev pludret lystigt. Herrerne blev klippet på Nabobs agterdæk, også med pludren i ægte frisørsalonstil.

Jeg ville jo ikke have noget for det, betragtede det som en vennetjeneste, men blev efter nogen parlamenteren overrakt en stor flaske Sangria og en flaske rødvin … og det siger man/jeg jo ikke nej tak til. Så hvad siger I så? Nu har jeg (måske) et udkomme her på langturen, som i hvert fald en gang imellem kan læske vores ganer med liflige drikke.

Med kærlig hilsen fra Lene

 

 


 oprettet: 21-10-2006 Til forsiden
 
Menu:NY!


Anton skal ud at rejse. Langt væk med et stort f...