Links:

 

Til forsiden

Kontakt migNY!

Så slår FABV til igen! Jonas´ far bliver truet af ...
 
Lelas Logbog 2. Fra Tobago til Lynaes
 

Forstørrelse
Se forstørrelse

 

fotoet er af den lokale frugtbutik

 

Vi nød at falde til ro i bugten ud for Charlotteville. Der var ting, der skulle gøres: båden skulle rengøres og vaskes fra yderst til inderst, alt saltvand skulle vaskes af dørken, de dåser, der havde ligget lidt i blød skulle tørres af, og der skulle ryddes op efter 12 dages hårdt brug. Vi tog det lidt ad gangen. Gitte og Klaus skulle også en tur til Scarborough for at købe billetter til hjemrejsen, og der var en del bureaukrati med at få dem udklareret fra Lela og få lavet nye papirer til Gro og Axel, som kommer d. 1. januar.

Der blev dog også tid til ture med gummibåden, snorkling og badning ved de forskellige strande. Desværre er brændingen lumsk på disse kanter, og på en tur, hvor jeg ikke var med, var uheldet ude. Lars ville forsøge landgang på en øde strand lidt væk, men en bølge tog gummibåden, endevendte den og smed den op på stranden. Lars, Gitte og Klaus røg alle tre ud af båden. Heldigvis skete der ikke nogen personskade, men Lars mistede sine briller og Klaus og Gitte deres dykkerbriller. Men nu var de inde på stranden, og så var problemet at komme ud igen gennem brændingen. Uheldet var ude endnu en gang, gummibåden fik en tur til, en åre knækkede, så nu blev det også svært at komme væk fra stranden, for motoren havde været i saltvand og ville ikke starte. Heldigvis kom en lokal fisker forbi. ”You have problems, man?” Jo det kunne vist nok siges. Lars svømmede så ud til ham (blind som en høne uden sine briller) og fik en line, han kunne fastgøre til gummibåden. Gummibåden blev trukket ud, og alle tre måtte svømme efter den ud gennem brændingen, og så kravle op, da de var fri af. Den flinke fisker trak dem så hele vejen tilbage til Lela, og det var tre slukørede og rystede folk, der kravlede ombord. Motoren var kaput, Lars´ dyre briller væk, åren knækket, og Klaus´ og Gitter nyligt erhvervede dykkerbriller ligeledes væk. Øv! Lars fik sine gamle ikke særlig gode reservebriller på og gik øjeblikkelig i gang med at skille motoren ad og skylle den med ferskvand, og Klaus gav sig til at reparere åren. Jeg gik i gang med at skille Klaus´ mobiltelefon ad og lægge delene til tørre samt redde, hvad der reddes kunne af hans skitseblok. En rulle toiletpapir kom i brug, og der blev lagt stykker ind mellem hvert blad i blokken.

Næste dag måtte Lars kaste håndklædet i ringen og sejle motoren ind til byen, hvor Junior, den lokale påhængsmotorekspert så på den og fik den til at køre igen. Pyha! Det var en dyrekøbt erfaring, og da vi hørte rundt viste det sig, at vi ikke var de første, der var blevet væltet rundt i brændingen.

Ang. Lars´ briller, som han jo er ret afhængig af, kunne Gro i Danmark bestille nye briller fra TopTik til (hold på hatten) 9000 kr., som desværre ikke dækkes af forsikringen. Så fra d. 1 januar kan Lars se lidt klarere på tilværelsen igen.

En anden tur gik dog noget bedre. Her kom Lars nemlig hjem med den flotteste languster fanget med de bare hænder og en sejldugspose. Den smagte lækkert!

 

Og så kom de andre både lige så stille dumpende ind fra Atlanten. 4 døgn efter os kom Nabob og Nordstjernen, og så dukkede Asra med Regnar og Anette op. Et par dage efter kom Love, og Atlanta kom sejlende fra Barbados med repareret ror. Og Lillejuleaften kom der sms fra både Pinocchio og Nangijala, at de nu var kommet til Barbados og ville komme til Tobago Pirates Bay inden Nyt År. Så vi er rigtig mange både samlet her, som kender hinanden. Ud over alle os skandinaver ligger der mange andre både fra alle mulige lande: Holland, Spanien, Canada, Brasilien, Sydafrika, Tyskland, England, Schweiz og Polen.

 

Ventetiden til juleaften fik vi has på ved at dyrke alle de sociale relationer. Blandt andet blev vi inviteret på at se tre afsnit af The Julekalender på Margarita.

Med kærlig hilsen fra Lene


 oprettet: 03-01-2007 Til forsiden
 
Menu:NY!


Anton skal ud at rejse. Langt væk med et stort f...